Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Turen & gluren…

20 november, 2021/08:00 - 16:00

Lieve kinderen,

Zoals ieder jaar logeren de Sint en zijn Pieten in het Sinterklaashuis in Franeker aan het Raadhuisplein. Sinterklaas kijkt er nu al weer naar uit om jullie allemaal te mogen ontvangen samen met de mama’s, papa’s, oma’s en opa’s. Maar helaas… de Smeerpiet is vergeten om alle deuren in te smeren en nu wil geen enkele deur meer open… Toch heeft de Hoofdpiet wat bedacht.
Komende zaterdag 20 november kunnen jullie toch Sinterklaas en zijn Pieten begroeten. Via de statige trappen van het Sinterklaashuis kom je op het bordes.. Je hoeft niet aan te kloppen, want deze deur staat al open. Dit keer kun je niet naar binnen (in verband met de maatregelingen) maar kun je via een glazen plaat toch naar binnen turen en gluren. Voor je het weet zit Sinterklaas binnen of staat er een Piet op zijn hoofd.. Er zitten luikjes in de glazen plaat, dus je kan gewoon je tekening, kleurplaat enz. aan Sinterklaas of zijn Pieten geven.
Tot zaterdag!
Tijdstip: van 11:00 uur tot 16:00 uur!
In verband met de maatregelingen vragen wij iedereen om 1,5 meter afstand te houden “ook als u moet wachten”. Wij adviseren u als u wacht eventueel uw mondkapje op te doen. Volg de aanwijzingen op van onze vrijwillegers . Ziet u dat het druk is op het Raadhuisplein dan vragen wij u om nog even de stad in te gaan.

 

 

Gegevens

Datum:
20 november, 2021
Tijd:
08:00 - 16:00

Locatie

Binnenstad Franeker

Organisator

Stichting Sinterklaas Intocht Franeker
E-mail:
info@sinterklaasfraneker.nl