Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sinterklaasfeest

24 november, 2018/13:00 - 16:00


 

Zoeken in alle hoeken!

Op zaterdag 24 november organiseren Sint en zijn Pieten een groot feest op de Breedeplaats in Franeker. De pieten vinden het altijd erg leuk om spelletjes te spelen. Ze hebben een grote sjoelbak, speciale Sinterklaas memorie, blikgooien, bibberspel en hobbelpaardjes. De Pieten zouden het erg leuk vinden als jullie zaterdag komen om samen te spelen! De ‘spelletjespiet’ heeft zelfs een quiz gemaakt met allemaal leuke vragen over Sinterklaas en Piet. Jullie moeten heel goed kunnen zoeken, in alle gaten en hoeken, om de quizvragen te beantwoorden.

Als jullie alle vragen goed hebben beantwoord en alle spelletjes hebben gedaan, verdienen alle kinderen natuurlijk lekkere warme chocolademelk met misschien zelfs een kleine verrassing van Sinterklaas.

Omdat Sinterklaas Franeker zo’n mooie stad vindt, komt er weer een treintje. Ga samen met Piet een ritje maken door die door het mooie centrum van Franeker. Wil je dansen, zingen en springen….? De DJ zorgt er voor een groot feest!

Zien wij jullie zaterdag 24 november allemaal op de Breedeplaats in Franeker?

Wij hebben er zin in!

De spelletjespieten

(Er zijn stempelkaarten te krijgen op de Breedeplaats. Tegen inlevering van de ingevulde stempelkaart krijgen de kinderen warme chocolademelk aangeboden door Brasserie de Stadstuin)

Gegevens

Datum:
24 november, 2018
Tijd:
13:00 - 16:00

Locatie

Binnenstad Franeker

Organisator

Stichting Sinterklaas Intocht Franeker
E-mail:
info@sinterklaasfraneker.nl