Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Sinterklaas in de Koornbeurs

5 december, 2020/08:00 - 17:00

Gratis

Wij hebben geweldig nieuws van de Nieuwspiet mogen horen! Sinterklaas en zijn Pieten komen op 5 december langs in de Koornbeurs. De Nieuwspiet heeft ons laten weten dat Sinterklaas er enorm naar uit ziet om jullie te mogen begroeten. Voor Sinterklaas en zijn Pieten zullen wij de theaterzaal omkleden als Sinterklaaszaal. Hoe leuk zou het zijn dat jij Sinterklaas en zijn Pieten op zijn verjaardag nog kan zien…

Helaas kan Sinterklaas niet iedereen in het Theater ontvangen dus wees er snel bij!

Voor de mama’s en de papa’s:

In goed overleg met de Gemeente Waadhoeke en de theater De Koorbeurs zal er op 5 december een mogelijkheid zijn om samen met uw kinderen Sinterklaas en zijn Pieten te gaan ontmoeten. We hebben de dag in tijdvakken verdeeld om een goede doorloop te creëren. Als u samen met uw kind of kinderen wilt komen dient er een reservering plaats te vinden van het gewenste tijdsvlak. Er dient per persoon gereserveerd te worden. Er mag voor maximaal 1 huishouden (incl 1 ouder/volwassene) of 4 personen (incl 1 ouder/volwassene) gereserveerd worden. Sinterklaas wil natuurlijk zoveel mogelijk kinderen ontvangen en daarom vragen wij ook dat er per huishouding of per groep 1 van de ouders bij is.

De tijd van reservering is de tijd dat u bij de Koornbeurs aanwezig dient te zijn. Als voorbeeld: 10:00 uur – 10:15 uur. U zorgt ervoor dat u binnen deze tijd in de Koornbeurs bent. Wij ontvangen u in de foyer. Om 10:15 uur gaat dan de deur dicht en zal de deur naar de grootte zaal opengaan waar Sinterklaas en zijn Pieten u en de kinderen ontvangen. Als volwassene dient u op een aangewezen plek te gaan zitten.  Na ongeveer een kwartier verlaat u de grootte zaal weer richting de Borniasteeg.

Bij de ingang laat u uw tickets zien en zal er een gezondheidschek plaatsvinden. Vanaf 12 jaar is het verplicht om een mondkapje te dragen zodra u bij de Koornbeurs bent. Als u het pand weer heeft verlaten kunt u het mondkapje weer afdoen. Wij vragen iedereen 1,5 afstand te houden bij het betreden van de Koornbeurs. Per tijdvlak ontvangen wij 30 mensen. Tijdens uw verblijf in de Koornbeurs kan er geen gebruik worden gemaakt van de toiletvoorziening! Bij het verlaten van de Koornbeurs via de Borniasteeg vragen wij iedereen om gelijk te vertrekken of de stad in te gaan zodat er geen opstoppingen komen te ontstaan. Mocht er drukte ontstaan in de Borniasteeg dan verwijzen wij iedereen richting het Bolwerk. Wij vragen nadrukkelijk dat iedereen zich aan de maatregelingen houd zodat wij het programma niet hoeven af te breken!

Gezondheidscheck:

 • Heeft u een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur?
  • hoesten,
  • verkoudheidsklachten,
  • verhoging of koorts,
  • benauwdheid,
  • reuk en/of smaakverlies;
 • Heeft u op dit moment een huisgenoot met milde klachten en koorts en/of benauwdheid?
 • Heeft u het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (met een test)?
 • Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heeft u in de afgelopen 10 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
 • Bent u in quarantaine omdat u:
  • nauw contact had met iemand bij wie het coronavirus is vastgesteld?
  • bent (terug)gekomen uit een COVID-19 risicogebied?
  • bent u gewaarschuwd door de Coronamelder-app?

Indien u een van de vragen met ja beantwoord wordt, maak dan geen reservering of annuleer de afspraak!

Gegevens

Datum:
5 december, 2020
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Stadstheater de Koornbeurs
Noord 2
Franeker, Friesland 8801 KP Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Stichting Sinterklaas Intocht Franeker
E-mail:
info@sinterklaasfraneker.nl